Bu haber kez okundu.

Vali Hacıbektaşoğlu, Halk Ziyaretlerinde Bulundu,Güneş Ailesine Taziye Ziyaretinde Bulundu
banner229

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, Pervari ilçesine bağlı Beğendik Beldesinde Müküs Çayı'na düşen arkadaşını kurtarmak isterken akıntıya kapılarak vefat eden hemşire Eyüp Güneş'in ailesine taziye ziyaretlerinde bulunarak, başsağlığı dileklerini iletti.
Vali Hacıbektaşoğlu, “Eyüp kardeşimizin bulunması için devletin tüm imkan ve kabiliyetlerinin sefer edildiğini ekiplerimiz 64 gündür hiç ara vermeden sürdürdüğü çalışmalar sonucu kardeşimiz bulundu. Kendisine Cenabi Allahtan rahmet diliyorum. Acılı ailemize de başsağlığı ve sabır diliyorum.” dedi.
ESNAF VE VATANDAŞLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ
Taziye ziyaretinin ardından Vali Hacıbektaşoğlu Cumhuriyet caddesinde çarşı esnafı ve vatandaşları ziyaret etti.
Esnaflara sohbet eden Vali Hacıbektaşoğlu, sorun ve taleplerini dinledi.
Vali Hacıbektaşoğlu daha sonra Özgen Caddesinde karşılaştığı çocuklarla yakından ilgilenerek, çocuklara çeşitli oyuncaklar verdi.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.