Bu haber kez okundu.

VALİ HACIBEKTAŞOĞLU, HALK GÜNÜ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU
banner229

Vatandaşlarımızın sorun, talep, şikâyet ve önerilerini dile getirdikleri Devlet ile vatandaşın buluşma noktası olan “Halk Günü” Toplantısı, Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu başkanlığında gerçekleştirildi.
Valilik Toplantı Salonunda, gerçekleştirilen halk günü toplantısında, vatandaşların sorun, talep ve şikâyetlerini dinleyen Vali Hacıbektaşoğlu, vatandaşlara tek tek söz vererek, sorunlarını dinledi.
Vali Hacıbektaşoğlu, kendisine iletilen sorun, şikâyet ve istekleri not alarak, ilgili kurum amirlerine talimatlar verdi, yapılacak çalışmaların takip edileceğini belirtti. 
Halk gününde, Vali Hacıbektaşoğlu’na sorunlarını, isteklerini anlatan vatandaşlar iş talebi, sağlık ve bireysel ekonomik sıkıntılarının çözümü noktasında destek istediler.
Devletin her zaman vatandaşların yanında olduğunu ifade eden Vali Hacıbektaşoğlu, amacımız, devletimizin sıcaklığını, şefkatini ve hoşgörüsünü tüm vatandaşlarımıza göstermek, sorunlarını en kısa sürede bütçe imkânları dâhilinde çözüme kavuşturmaktır.” dedi.
Vali Hacıbektaşoğlu ile görüşen vatandaşlar sorunlarını dinlenmesinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, teşekkür ettiler.
Halk günü toplantısında, Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Yıldız ve ilgili kurum amirleri hazır bulundu.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.