Bu haber kez okundu.

VALİ HACIBEKTAŞOĞLU, HALK GÜNÜ’NDE VATANDAŞLARIN SORUN VE TALEPLERİNİ DİNLEDİ
banner229

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, Valilik Toplantı Salonundagerçekleştirilen halk günü toplantısında, vatandaşların sorun, talep ve şikâyetlerini dinledi. 

Vatandaşlara tek tek söz vererek, sorunlarını dinleyen Vali Hacıbektaşoğlu, sorunların çözümü konusunda kurum amirlerine talimatlar verdi.

Halk gününde, Vali Hacıbektaşoğlu’na sorunlarını, isteklerini anlatan vatandaşlar iş talebi, sağlık ve bireysel ekonomik sıkıntılarının çözümü noktasında destek istediler.

Devletin her zaman vatandaşların yanında olduğunu kaydeden Vali Hacıbektaşoğlu, amaçlarının vatandaş odaklı bir kamu hizmeti sunmak olduğunu belitti.

Vatandaşların huzurunu ve yaşam kalitesini iyileştirilmesini, önemsediklerini ifade eden Vali Hacıbektaşoğlu, Vatandaşların sorun ve taleplerini kendilerinden dinleyerek en kısa sürede bütçe imkânlarımız dâhilinde çözüme kavuşturacaklarını söyledi.

Halk günü programında, Vali Yardımcıları Samet Öztürk, Fatih Kurt, Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Yıldız ve ilgili kurum müdürleri hazır bulundu.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.