Bu haber kez okundu.

VALİ HACIBEKTAŞOĞLU, GÜVENLİK GÜÇLERİ VE VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI
banner229

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, beraberinde İl Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay ile birlikte kentteki polis güvenlik noktalarını ziyaret etti. Buradaki güvenlik güçleri ve noktadan geçen vatandaşlarla sohbet edip bayramlaşan Hecıbektaşoğlu, Yaşam İçin Kısa Bir Mola” sloganıyla başlatılan trafik projesi kapsamında Kilit-1 uygulama noktasında kurulan 'Yaşam Tüneli'ni  ziyaret ederek, uygulama hakkında bilgiler aldı.

Yaşam tünelinde araç sürücüleri ve vatandaşlarla görüşerek bayramlarını tebrik eden Vali Hacıbektaşoğlu, trafik kuralları ve tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerine uyulmasının önemine değinerek, ”Trafik kazalarını azaltmak, sürücü ve yolcularda farkındalığı artırmak için İçişleri Bakanlığımızca hayata geçirilen "Yaşam İçin Kısa Bir Mola" sloganıyla "Yaşam Tüneli" projesi kapsamında Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğümüz ekipleri kurban bayramı süresince bilgilendirme faaliyetlerine devam edecektir.“ dedi.

Vali Hacıbektaşoğlu, Bayram tebrikleri için gönül selamı ile iletişim araçlarını kullanılmasını, bayramın hüzne dönüşmemesi için mutlaka trafik kurallarına riayet edilmesi gerektiğine dikkat çekti.

Koronavirüs ile mücadelenin tüm hızıyla sürdüğünü hatırlatan Vali Hacıbektaşoğlu, Kontrolü sosyal yaşamın genel kurallarına uyulması gerektiğine vurgu yaparak, maske takmaya, sosyal mesafe kuralına ve el temizliğine devam edilmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

Vali Hacıbektaşoğlu, güvenlik birimleri ziyareti ardından, Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışanları ile bir araya geldi.

Vali Hacıbektaşoğlu, sağlık çalışanlarının bayramını kutladı.

ŞEHİT AİLELERİ YALNIZ BIRAKILMADI

Vali/ Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, beraberinde İl Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay ile birlikte il merkezinde ikamet eden ve 1994 yılında Siirt Merkez Bayraktepe köyünde bölücü terör örgütü tarafından şehit edilen aynı aileden Herzide Kaymaz, Kasım Kaymaz ve Muhammed Kaymaz’ın ailesini ve yakınlarını konutlarında ziyaret ederek, bayramlarını kutladı.

Vali Hacıbektaşoğlu daha sonra 2006 yılında Eruh Yassıdağı (Cırav) bölgesinde bölücü terör örgütü tarafından yapılan hain saldırıda yaralanarak gazi olan Kasım Kurt’u konutunda ziyaret etti.

Şehit yakınları ile sohbet ederek, sorun ve taleplerini dinleyen Vali Hacıbektaşoğlu, şehit ve gazi ailelerinin ihtiyaçları olup olmadığını sordu. Şehit çocuklarına çeşitli hediyeler verdi.

Devletin her zaman şehit ailelerimizin ve kahraman gazilerimizin yanında olduğunu kaydeden Vali Hacıbektaşoğlu,“Şehit ailelerimizin ve kahraman gazilerimizin acılarını yürekten paylaşıyoruz. Tüm aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi de minnetle anıyorum.” dedi.

Vali Osman Hacıbektaşoğlu son olarak, il merkezinde ikamet eden Rihani Çeperi adındaki yaşlı vatandaşımızı evinde ziyaret etti.

Yaşlı vatandaşımızın bayramını tebrik eden Vali Hacıbektaşoğlu, kendisi ile sohbet ederek, sorun ve taleplerini dinledi.

VALİ HACIBEKTAŞOĞLU, GÜRES CADDESİNDEKİ ESNAF VE VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞARAK, DENETİMLERDE  BULUNDU

Şehit ve gazi aile ziyaretinin ardından Vali/Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, beraberinde İl Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay ile birlikte Güres Caddesinde esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek, kendileri ile sohbet ederek,Kurban bayramlarını kutladı.

Esnaflara bol kazanç dileyen Vali Hacıbektaşoğlu,Vatandaşlara maske takmaları ve sosyal mesafe kurallarına dikkat etmeleri konusunda uyarılarda bulundu.

İl Emniyet Müdürlüğünce Covid-19 tedbirlerine ilişkin Güres Caddesinde drone destekli sürdürülen uygulamaya da katılan Vali Hacıbektaşoğlu, coronavirüse ilişkin uyarıların drone destekli de yapıldığını ifade ederek vatandaşların uyarıldığını söyledi.








Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.