Bu haber kez okundu.

Vali Hacıbektaşoğlu, Gökçebağ Beldesinde İncelemelerde Bulundu
banner229

Vali/ Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, Gökçebağ Beldesinde incelemelerde bulundu.

Gökçebağ Çok Programlı Anadolu Lisesi Bahçesinde Vali Yardımcısı/ Gökçebağ Belediye Başkan Vekili Samet Öztürk, Milli Eğitim Müdürü Denip Edip tarafından karşılanan Vali Hacıbektaşoğlu liseyi gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı ve öğrencilerle sohbet ederek onlara çeşitli öğütlerde bulundu.Vali Hacıbektaşoğlu öğrencilere kitap hediye etti.

Daha sonra belediye hizmet binasına geçen Vali Hacıbektaşoğlu burada yürütülen çalışmalar ve istek ile ihtiyaçlar konusunda Belediye Başkan Vekili Öztürk ve beldenin üç muhtarından bilgi aldı.

Beldelerine doğal gaz ve parke isteyen muhtarlar başkan vekili Samet Öztürk’ün diğer bütün sorunların çözümünde kendilerine yardımcı olduklarını belirterek kendisine teşekkür ettiler.

Belediyenin yanındaki parkta incelemelerde bulunan Vali Hacıbektaşoğlu metruk durumdaki ana okulu binasının Halk Eğitim Merkezine tahsis edilmesi ve burada kursların açılmesi şeklindeki öneriyi onayladı.

Cuma namazını buradaki Ulu Camide kılan Vali Osman Hacıbektaşoğlu, Gökçebağ Ulu Cami Taziye evinde Gökçebağ belde sakinleri ile bir araya geldi. Vatandaşlarla sohbet eden Vali Hacıbektaşoğlu, beldenin sorun, talep ve beklentilerini dinledi.

Vali Hacıbektaşoğllu burada yaptığı konuşmada beldeninin güzelliğine değinerek kendisine iletilen doğal güz ve parke ihtiyaçlarını karşılamada gerekli girişimlerin yapılacağını belirtti.

Vali Yardımcısı ve Belediye Başkan Vekili Samet Öztürk yaptığı konuşmada merkez ilçe belediyesinin kendilerine her zaman yardımcı olduğunu belirterek Vali ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu'na teşekkür etti.

Vali Hacıbektaşoğlu’nun Gökçebağ ziyaretinde Emniyet Müdürü Hakan Yıldırımoğlu ile jandarma yetkilileri de hazır bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.