Bu haber kez okundu.

VALİ HACIBEKTAŞOĞLU, ESNAF VE VATANDAŞLARI ZİYARET ETTİ
banner229

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu tarihi Ulu Camiinde kıldığı Cuma namazının ardından helvacılar çarşısında esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Esnaf ve vatandaşların talep ve sorunlarını birinci ağızdan dinleyen Vali Hacıbektaşoğlu, kendileri ile bir süre sohbet etti, talep ve önerilerini dinledi.

Esnafların sattığı yöresel ürünleri hakkında da bilgi alan Vali Hacıbektaşoğlu, esnafların Cumalarını tebrik ederek, bol kazanç diledi.

Devlet-vatandaş kucaklaşmasının önemine dikkat çeken Vali Hacıbektaşoğlu, ‘Kadim kentte bin yıldır devam eden huzur ve kardeşlik ikliminin daha da güçlendirilmesi, kentin daha yaşanılabilir bir konuma getirilmesi amacıyla vatandaşların görüş ve önerilerinin kendileri için önemli ve değerli olduğunu’ belitti.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ersan 4 yıl önce

Sayın valim rica etsek okul kantincileri e el atazmısınız vAllahi 4aydır perişanız