Bu haber kez okundu.

Vali Hacıbektaşoğlu, Esnaf ve Vatandaşları Ziyaret Etti
banner229

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, Hz. Fakirullah (Güres) caddesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sorun, talep ve beklentilerini dinledi.
Hz. Fakirullah (Güres) caddesini gezerek, esnafları ziyaret eden Vali Hacıbektaşoğlu esnafa hayırlı ve bereketli kazançlar temennisinde bulundu. Caddede karşılaştığı gençlerle de yakından ilgilenen Vali Hacıbektaşoğlu, kendileri ile sohbet etti.
Güres caddesinde esnaf ve vatandaşlarla bir Kahvehanede çay içerek bir süre sohbet eden Vali Hacıbektaşoğlu, Siirt’in devlet-vatandaş kucaklaşmasının yaşandığı bir huzur kenti olduğunu belitti.
Kentte yürütülen yatırım ve projeler hakkında vatandaşları bilgilendiren Vali Hacıbektaşoğlu, kadim kentte bin yıldır devam eden birlik, beraberlik,  huzur ve kardeşlik ikliminin daha da güçlendirilmesi, kentin daha yaşanılabilir bir konuma getirilmesi amacıyla çalışmaların aralıksız süreceğini söyledi.
Esnaflar ise, ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, Vali Hacıbektaşoğlu’na teşekkür etti.
Vali Hacıbektaşoğlu’nun esnaf ziyaretinde Belediye Başkan Yardımcıları Kadir Yıldız, Abdülmecit İlhan ve belediye birim müdürleri eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.