Bu haber kez okundu.

Vali Hacıbektaşoğlu, Eruh ve Pervari’ye Bağlı Köy ve Mezraları Ziyaret Etti
banner229

Vali Hacıbektaşoğlu: “Amacımız Kırsalda yaşayan vatandaşlarımızın huzur ve güven ikliminde yaşam kalitelerini yükseltmektir.”
Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, köy ve mezra ziyaretlerine bugün de devam etti.
Vali Hacıbektaşoğlu, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Emrullah Büyük ile birlikte Eruh ilçesine bağlı Okçular, Yanıkses, Çizmeli, Bilgili, Bilgili köyüne bağlı Çayırlı Mezrası, Kuşdalı köyüne bağlı Tatlıpınar Mezrası ile Pervari ilçesine bağlı Doğanca, Erkent Köyü ile Erkent Köyüne bağlı Sığırlı Mezrasını ziyaret etti.
Vali Hacıbektaşoğlu ilk olarak Okuçular Köyü Erkantepe üs bölge ile Okçular Jandarma Karakol Komutanlığını ziyaret etti.
Kahraman Mehmetçiklerle bir süre sohbet eden Vali Hacıbektaşoğlu, üs bölgede incelemelerde bulunarak, bölgenin güvenlik ve asayişi hakkında askeri yetkililerden bilgi aldı.
Daha sonra Okçular ve Yanıkses köylerini ziyaret eden Vali Hacıbektaşoğlu, vatandaşların sorun, talep ve beklentilerini dinledi.
Yanıkses köyü İlkokulunu da ziyaret eden Vali Hacıbektaşoğlu, öğrencilerle sohbet etti, çeşitli hediyeler verdi.
Vali Hacıbektaşoğlu ve beraberindekiler daha sonra sırasıyla Pervari ilçesine bağlı Erkent, Doğanca ve Doğanca Köyüne bağlı Sığırlı Mezrası, Eruh/Kuşdalı Köyüne bağlı Tatlıpınar mezrası, Bilgili Köyü, Bilgili köyüne bağlı Çayırlı mezrası ile çizmeli köyünü ziyaret etti.
Köy ve mezra sakinleri ile bir araya gelen Vali Hacıbektaşoğlu, kendileri ile bir süre sohbet etti, taleplerini dinledi.
Vatandaşların talep ve isteklerini yetkililere tek tek not aldıran Vali Hacıbektaşoğlu,”Devletin tüm imkân ve kabiliyetlerinin vatandaşlarımız için seferber edildiğini, huzur ve güven ikliminde vatandaşlarımızın taleplerinin en kısa sürede bütçe imkânları dâhilinde karşılanacağını belirtti.
Amaçlarının kırsalda yaşayan vatandaşların yaşam kalitelerini daha da yükseltmek olduğunu kaydeden Vali Hacıbektaşoğlu, vatandaşlara birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajları verdi.
Ziyaret ettiği köy ve mezralarda çocuklarla da yakından ilgilenen Vali Hacıbektaşoğlu, beraberinde getirdiği çeşitli hediye ve oyuncakları çocuklara dağıttı.
Vali Hacıbektaşoğlu’nun ziyaret programına, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Emrullah Büyük, Eruh Kaymakamı Ömer Faruk Özdemir, Pervari Kaymakamı Necati Aktan, İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Abdülmecit İlhan ve yatırımcı kurumların il müdürleri katıldı.















Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.