Bu haber kez okundu.

Vali Hacıbektaşoğlu, Engelli Sporcular ve Milli Sporcularla İftarda Buluştu
banner229

​​​Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu Mübarek ramazan ayının manevi ikliminde toplumun değişik kesimleriyle buluşmaya devam ediyor.
Vali Osman Hacıbektaşoğlu, eşi Güney Hacıbektaşoğlu Hanımefendi,  engelli sporcularla ile Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü bünyesinde Güreş, Yüzme, Bocce, Judo ve Atletizm branşlarında mücadele eden milli sporcu ve Antrenörler ile iftar programında bir araya geldi.
İftar programının onur konuğu olarak, Avrupa Güreş Şampiyonu Milli güreşçimiz Evin Demirhan Yavuz da katıldı.
İftar programı öncesi Vali Hacıbektaşoğlu, sporcuların masalarını tek tek ziyaret ederek, kendileri ile yakından ilgilendi.
Sporcuların kadir gecesini ve ramazan bayramlarını kutlayan Vali Hacıbektaşoğlu, sporcularla sohbet ederek, sorun ve taleplerini dinledi.
Vali Hacıbektaşoğlu, sporculara hitaben yaptığı konuşmada şunları kaydetti:
“Böyle mübarek bir gecede sizlerle bir arada olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Hepiniz iftarımıza hoş geldiniz. Sizler bizim gururumuzsunuz. Ülkemizi ve ilimizi en iyi şekilde temsil ediyor, önemli uluslararası başarılara da imza atıyorsunuz.  Hepinizi kutluyorum, üstün başarılarınızın devamını diliyorum.” dedi.
Siirt Millet Bahçesinde, düzenlene iftar programına, İl Genel Meclis Başkanı Cangir Bayram, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Bülbül, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık ve sporcular ile Antrenörleri katıldı.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.