Bu haber kez okundu.

VALİ HACIBEKTAŞOĞLU, DEDAŞ YETKİLİLERİNİ KABUL ETTİ
banner229

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş (DEDAŞ) Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Kırat ve beraberindeki yöneticileri kabul etti.

Siirt Belediyesi Başkanlık Makamında yapılan kabulde, DEDAŞ tarafından Siirt il genelinde 2021 yılında yapılan yatırım ve projeler ile 2022 yılında gerçekleştirilmesi planlanan yatırım projeleri görüşülerek, değerlendirildi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Hacıbektaşoğlu, 2022 yılında Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından ilimiz genelinde yatırım programına alınan yatırım ve projelerin takipçisi olacaklarını belirtti.

Ziyarette, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Bülbül, Dedaş Siirt İl Müdürü Yusuf Berus, Belediye Fen İşleri Müdürü Özcan Balık, Dedaş Proje Tesis Yöneticisi Veysel Özaydın, Bölge Tesisi Müdürü Mehmet Kürüm de hazır bulundu.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.