Bu haber kez okundu.

Vali Hacıbektaşoğlu, Cumhuriyet ve Karakol Mahallelerinde Halk Ziyaretlerinde Bulundu
banner229

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, halk ziyaretleri programı kapsamında Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan esnafları ziyaret etti.

Cumhuriyet caddesini gezerek, esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Vali Hacıbektaşoğlu esnafa hayırlı iş ve bol kazanç temennisinde bulunarak, kendileri ile bir süre sohbet etti.

İlde yürütülen çalışmalar hakkında da vatandaşları bilgilendiren Vali Hacıbektaşoğlu, şehrimizin huzur ve güvenliğin sağlanmasında vatandaşlarımızdan çok büyük bir destek aldıklarını belirterek, ilimizde yapılacak hizmet ve yatırımlar konusunda, her vatandaşın fikir ve görüşlerin kendileri için önemli ve değerli olduğunu kaydetti.

Esnaflar ise, ziyaretinden duydukları memnuniyeti ifade ederek, Valimizin halk arasında halkla beraber olması, halkın fikir ve görüşlerini, dinlemesi bizleri fazlasıyla memnun ettiğini belittiler. Vali Hacıbektaşoğlu ziyaret sonunda bir kahvehanede vatandaşlarla bir araya gelerek, çay içti, sohbet etti.

KARAKOL MAHALLESİNDE MUHTAR VE VATANDAŞLARIN SORUNLARINI DİLEDİ

Cumhuriyet Caddesindeki esnaf ziyaretinin ardından Karakol Mahallesinde Mahalle Muhtarları ve vatandaşlarla bir araya gelen Vali Hacıbektaşoğlu, vatandaşların sorun, talep ve şikâyetlerini dinledi.

Vatandaşların taleplerini yetkililere not aldıran Vali Hacıbektaşoğlu, her fırsatta vatandaşlarımızın sorunlarını kendilerinden dinlemek ve çözüm üretmek için bu tür ziyaretlerin artarak devam edeceğini belitti. GAP Taksi mevkiinde bir çay ocağında samimi ve sıcak bir ortamda vatandaşlarla uzun süre sohbet eden Vali Hacıbektaşoğlu, vatandaşlara kentsel dönüşüm ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında önemli bilgiler aktardı.

Vali Hacıbektaşoğlu tüm çabamız, vatandaşlarımızın refahını daha da yükseltmek, şehrimizi daha yaşanılabilir bir görünüme kazandırmaktır. Diyerek sözlerini tamamladı.

Vali Hacıbektaşoğlu’na esnaf ziyaretinde, İl Emniyet Müdürü Hakan Yıldırımoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Bülbül, Kadir Yıldız ve bazı Belediye birim Müdürleri eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.