Bu haber kez okundu.

Vali Hacıbektaşoğlu Çizmeli Köyünü Ziyaret Etti
banner229

Vali/Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbktaşoğlu, köy ziyaretleri programı kapsamında Eruh İlçesine bağlı Çizmeli köyünü ziyaret etti.

Vali Hacıbektaşoğlu, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Uğur Ertekin ile birlikte Eruh ilçesine bağlı Çizmeli köyünü ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Eruh Kaymakamı Ali Erdoğan, Belediye Başkanı Cevher Çiftçi, Çizmeli Köyü Muhtarı Serdar Keskin ve köy sakinleri tarafından tarafından karşılanan Vali Hacıbektaşoğlu, ilk olarak Yeni Çizmeli Jandarma Karakol Komutanlığında Mehmetçikleri ziyaret etti.

Kahraman Mehmetçiklerle bir süre sohbet eden Vali Hacıbektaşoğlu, güvenlik ve asayiş ile ilgili askeri yetkililerden bilgi aldı. Ziyaret defterini imzaladı.

“Köy İlkokulunda Öğrencilerin Heyecanına Ortak Oldu”

Vali Hacıbektaşoğlu daha sonra yüz yüze eğitime başlayan Çizmeli Köyü İlkokulu ve Ortaokulunu ziyaret ederek, öğrencilerin heyecanına ortak oldu.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri ile eğitim öğretimin sürdüğü okulun sınıflarını gezerek, öğrencilerle sohbet eden Vali Hacıbektaşoğlu, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Sınıflarda Öğrencilere çeşitli sorular soran Vali Hacıbektaşoğlu, okumaya geçen öğrencilere başarılar dileyerek, kendilerini kutladı. Çocukların sevinçlerine ortak olan Vali Hacıbektaşoğlu, çocuklarla kurduğu renkli diyaloglarla dikkat çekti.

Çizmeli ilkokulu ana sınıfını da ziyaret eden Vali Hacıbektaşoğlu, minik öğrencilerle bir süre sohbet ederek, boyama etkinliğine katıldı. Öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

“Köy Sakinlerinin Sorunlarını Dinledi”

Okul ziyaretini tamamlayan Vali Hacıbektaşoğlu daha sonra Çizmeli Köyünde vatandaşlarla bir araya geldi.

Vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Vali Hacıbektaşoğlu, Çizmeli köyünün terör örgütüne karşı kahramanca mücadele eden bir köy olduğunu belirterek, “köyümüzün mahalli sorunlarını imkânlarımız dâhilinde çözeceğiz. Bizler devlet olarak her zaman vatandaşımızın yanındayız. Vatandaşımızın hizmetindeyiz.

Teröre karşı verdiğimiz mücadelede en büyük gücümüz, birlik ve bütünlüğümüzdür. Köyümüz geçmişte şehitler vermiştir. Tüm kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Mekânları cennet oldun. Şehitlerimizin aileleri devletimizin emanetleridir.” dedi.

Köy Muhtarı Serdar Keskin de ziyaret anısına Vali Hacıbektaşoğlu’na Türk bayrağı işlemeli bir tiftik battaniyesi hediye etti.

“Şehitlik Anıtı Ziyaret Edildi”

Vali Hacıbektaşoğlu ve beraberindeki heyet daha sonra ‘Çizmeli Köyü Şehitlik Anıtı’nı ziyaret etti. Ziyarette, aziz şehitlerimiz için dua edildi.

“Zorava Köprüsünde Denetim ve İncelemelerde Bulundu”

Köy ziyaretlerini tamamlayan Vali Hacıbektaşoğlu daha sonra Siirt-Eruh karayolu üzerinde yapım inşaatı devam eden 350 metre uzunluğunda ve orta ayak yüksekliği 72 metre olan Zorava köprüsünde denetim ve incelemelerde bulunarak, firma ve diğer yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.