Bu haber kez okundu.

Vali Hacıbektaşoğlu, Bayram Namazı Sonrası Vatandaşla Bayramlaştı
banner229

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, Siirt Ak Parti Milletvekili Mervan Gül, Kurban Bayramı Namazını Merkez Abdulhakim Sancak Çarşı Camii’nde eda etti. Kılınan namazın ve okunan hutbenin ardından cemaatle tek tek bayramlaşan Vali Hacıbektaşoğlu, cami çıkışında vatandaşlarla bir süre sohbet etti, bayramlarını kutladı. 
Vali Hacıbektaşoğlu, bayramın coşkusunu paylaşmak ve vatandaşların talep ve sorunlarını dinlemek amacıyla namaz sonrası vatandaşlarla bir araya geldi.
Bu sıcak ve samimi buluşmada, Vali Hacıbektaşoğlu, vatandaşlarla  sohbet etti bayramlarını tebrik etti. Cami çıkışında karşılaştığı çocuklarla da yakından ilgilenen Vali Hacıbektaşoğlu, çocuklara bayram harçlığı verdi. 

Vali Hacıbektaşoğlu’na, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Emrullah Büyük ve İl Emniyet Müdürü Hakan Yıldırımoğlu da eşlik etti.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.