Bu haber kez okundu.

Vali Hacıbektaşoğlu, Baykan/Tütenocak Köyünde Şehit Ailesini Ziyaret Etti
banner229

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, ‘Şehitler Haftası’ dolayısıyla Şehit Abdurrezak Mat’ın Baykan ilçesine bağlı Tütenocak köyünde yaşayan ailesini ziyaret etti.
Vali Hacıbektaşoğlu, 2004 yılında Şırnak kırsalında vatani görevini yerine getirmekte iken bölücü terör örgütü PKK tarafından yapılan hain saldırıda şehit edilen Abdurrezak Mat’ın ailesini ziyaret etti.
Şehidin Annesi Zübeyde Mat ve yakınları ile bir süre sohbet eden Vali Hacıbektaşoğlu, ailenin sorun ve isteklerini dinledi.
Şehit ailesinin acılarını paylaşarak, Ramazan-ı Şeriflerini tebrik eden Vali Hacıbektaşoğlu, “Ülkemizin bekası için canlarını seve seve feda eden şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyorum.
Şehitlerimizin aziz emanet ve hatıraları bizim için her zaman önceliklidir. Bizler, devlet olarak şehit ailelerimizin, gazilerimizin  her zaman yanlarındayız. Yanlarında olmaya devam edeceğiz.” dedi.
Şehidin Annesi Zübeyde Mat’ta ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Vali Hacıbektaşoğlu ve beraberindeki heyete teşekkür etti. 
Şehit aile ziyaretinin ardından Vali Hacıbektaşoğlu, Tütenocak köy sakinleri ile bir araya gelerek, sohbet etti, sorun ve isteklerini dinledi.
Köy meydanındaki kadınlarla da karşılaşan Vali Hacıbektaşoğlu, kendileri ile bir süre sohbet etti, çocuklara çeşitli hediyeler verdi.
Çelikli Köyü Jandarma Karakol Komutanlığı’nı da ziyaret eden Vali Hacıbektaşoğlu, bölgedeki güvenlik ve asayiş hakkında bilgi aldı, kahraman Mehmetçiklerle bir süre sohbet etti.
 
Vali Hacıbektaşoğlu daha sonra Atabağı beldesine geçerek, vatandaşlarla iftar programında bir araya geldi.

Vali Hacıbektaşoğlu’na, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Uğur Ertekin, Baykan Kaymakamı Emin Bağlı, İl Genel Meclis Başkanı Cihangir Bayram, Ziyaret Belde Belediye Başkanı Murat Akgün, Ak Parti İl Genel Meclis üyesi Cahit Türköz eşlik etti.










Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.