Bu haber kez okundu.

VALİ HACIBEKTAŞOĞLU, BAYKAN İLÇESİNE BAĞLI SARIDANA KÖYÜNU ZİYARET ETTİ
banner229

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelerek taleplerini dinlemeye ve ihtiyaçları yerinde tespit etmeye devam ediyor.

Vali Hacıbektaşoğlu, beraberinde İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Uğur Ertekin, İl Özel İdare Sekreteri Hifzullah Canpolat ile birlikte Baykan ilçesine bağlı Sarıdana Köyünü ziyaret etti.

Köy meydanında Kurtalan Kaymakamı ve Baykan Kaymakam Vekili Çağlar Tekin Köy Muhtarı Bekir Çarboğa ve köy sakinleri tarafından karşılanan Vali Hacıbektaşoğlu, vatandaşlarla bir araya geldi.

TALEPLERİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”

Vatandaşların sorun, talep ve beklentilerini dinleyen Vali Hacıbektaşoğlu, iletilen taleplerin imkânlar dâhilindeçözüme kavuşturulması için talimat verdi.

Kendisine iletilen taleplerin bizzat takipçisi olacağını da ifade eden Vali Hacıbektaşoğlu misafirperverliklerinden dolayı vatandaşlara teşekkür etti.

Köy ziyaretleri sırasında alanda karşılaştığı çocukların ilgi ve sevgisiyle de karşılaşan Vali Hacıbektaşoğlu, sohbet ettiği çocuklara çeşitli hediyeler verdi.Vali Hacıbektaşoğlu daha sonra Baykan ilçesine bağlı, Çaykaya, Gündoğdu, Dilektepe, Dokuzçavuş, Narlıyurtve Sarıdana köy gurup yolunda incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgi aldı.

"KÖY GURUP YOLU TAMAMLANDI”

Vali Hacıbektaşoğlu, Baykan ilçesine bağlı köy gurup yollarını kapsayan 18 Km’lik köy yolu sanat yapıları ve asfalt sathi kaplama yapım işinin Köydes projeleri kapsamında ve İl özel idaresinin katkılarıyla tamamlanarak, halkın hizmetine girdiğini belitti.

Vali Hacıbektaşoğlu, kırsalda yaşayan vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yaşamlarını sağlamak, refah düzeylerini yükseltmek için devletin her türlü imkânı seferber ettiğini sözlerine ekledi.







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.