Bu haber kez okundu.

Vali Hacıbektaşoğlu, Baykan İlçesi ve Veysel Karani Beldesini Ziyaret Etti
banner229

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, ilçe ziyaretleri programı kapsamında, Baykan ilçesi ve ilçeye bağlı Veysel Karani Beldesini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi. İlçede yürütülen çalışmalar, yatırımlar sorun ve talepler hakkında yetkililerden bilgi aldı.

İlçe Protokolü tarafından karşılanan Vali Osman Hacıbektaşoğlu, ilk olarak Baykan Kaymakamlığını ziyaret ederek, İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç’tan bilgi aldı.

Vali Hacıbektaşoğlu daha sonra Baykan Adliyesini ziyaret ederek, yargı mensupları ile bir araya geldi. Baykan ilçe Emniyet Amirliği ve Baykan İlçe Jandarma komutanlığını ziyaret eden Vali Hacıbektaşoğlu, ilçenin güvenlik ve asayişi hakkında yetkililerden bilgi aldı. Kahraman güvenlik güçleri ile bir süre sohbet etti.

ESNAF VE VATANDAŞLAR ZİYARET EDİLDİ

Vali Hacıbektaşoğlu ve beraberindeki heyet daha sonra Baykan esnafını ve vatandaşları ziyaret ederek sohbet etti. Vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

Vali Hacıbektaşoğlu Covid-19 salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında esnaf ve vatandaşların maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyması, salgınla mücadelede en önemli tedbir olduğunu vurguladı.

Esnafa bol kazanç dileyen Vali Hacıbektaşoğlu daha sonra Baykan Ziraat Odası Başkanlığı, Baykan Esnaf ve Sanatkârlar Odası ve Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanlığını ziyaret ederek, Ahilik bayramlarını kutladı.

Baykan ilçesinde incelemelerini tamamlayan Vali Osman Hacıbektaşoğlu daha sonra Veysel karani beldesine geçti. Veysel Karani Jandarma Karakol Komutanlığını ziyaret ederek, kahraman Mehmetçiklerle bir araya gelen Vali Hacıbektaşoğlu daha sonra Veysel Karani Belde Belediyesini ziyaret ederek, Belediye Başkanı Murat Akgün’den yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Daha sonra Veysel Karani Külliyesinde incelemelerde bulunan Vali Hacıbektaşoğlu, esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.