Bu haber kez okundu.

Vali Hacıbektaşoğlu, Basın İle İftarda Bir Araya Geldi
banner229

Siirt Valisi Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, ilimizdeki yerel/yaygın basın mensupları ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Millet Bahçesi kafeteryasında düzenlenen İftar yemeğine Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Uğur Ertekin, İl Emniyet Müdürü Hakan Yıldırımoğlu, Vali Yardımcıları Samet Öztürk, Fatih Kurt, İl Genel Meclis Başkanı Cangir Bayram, Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Yıldız, BelediyenBaşkan Danışmanı Şefik Erden ve İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Şükrü Uras katıldı.

Millet Bahçesi kafeteryasında düzenlenen programda ezanın okunmasıyla birlikte dualarla oruçlar açıldı. İftar sonrası bir konuşma yapan Vali Hacıbektaşoğlu, bayramdan sonra ilimizle ilgili yapılan çalışmalarla ilgili basın mensuplarına yönelik bilgilendirme toplantısının olacağını ifade ederek, iftar davetine icabet eden tüm basın mensuplarına teşekkür etti.

İftar sonrası basın mensuplarıyla bir süre sohbet eden Vali Hacıbektaşoğlu, basının sorunlarını dinledi.

Program toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.