Bu haber kez okundu.

Vali Hacıbektaşoğlu, Aşılarını Yaptıran Belediye Personeline Teşekkür Etti
banner229

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, kent genelinde başlatılan ‘Aşı Seferberliği’ kampanyası kapsamında %98 oranında aşı olan Belediye çalışanları ve ailelerine teşekkür etti.

Kovid-19 salgınına karşı mücadelenin, Devlet-Millet birlikteliğiyle kararlılıkla sürdüğünü kaydeden Vali Hacıbektaşoğlu, salgından vatandaşlarımızı korumak ve salgının yayılmasını engellemek için Valiliğimiz başta olmak üzere tüm kamu kurum ve kuruluşları her türlü tedbiri alarak, tüm imkânların seferber edildiğini belirtti.

Siirt Belediyesinin kovid-19 salgınıyla mücadeleye ve aşı kampanyasına büyük bir destek verdiğini, kampanya kapsamında çalışanların %98’ oranında ilk doz aşılarını yaptığını belirten Vali Hacıbektaşoğlu, tüm çalışanlarımıza ve ailelerine gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkür ederim.” dedi.

Vali Hacıbektaşoğlu, İlimizde koronavirüs ile mücadelede büyük fedakârlıklarla gece, gündüz, demeden büyük bir özveri ile çalışan başta tüm sağlık çalışanlarımıza, Mobil Aşı Ekiplerimize ve destek veren tüm kişi ve kuruluşlara bir kez daha teşekkür ederek, aşılama çalışmalarının hız kesmeden devam edeceğini sözlerine ekledi.

Unutmayalım! “Virüse karşı en büyük gücümüz, Aşı ve Tam Tedbirdir.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.