Bu haber kez okundu.

Vali Hacıbektaşoğlu, 520 Milyon Lira Değerindeki Yatırımı İnceledi
banner229

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, Mülkiyeti Vakıflar Genel Müdürlüğü’ne ait eski sebze halinin bulunduğu Hz. Fakirullah (Güres) Caddesi ile Tillo Caddesinin kesiştiği alanda 16 dönümlük arazi üzerinde yapım inşaatı devam eden beş yıldızlı Otel, AVM ve sosyal yaşam alanları inşaat alanında incelemelerde bulundu.

İnşaat çalışmaları ile ilgili yetkililerinden bilgi alan Vali Hacıbektaşoğlu, kentin önemli vizyon projelerinden biri olan beş yıldızlı Otel, AVM ve sosyal yaşam alanları kentin sosyal ve ekonomik yaşam kültürüne çok önemli bir değer katacaktır. “ dedi.

Vali Hacıbektaşoğlu, kente yeni bir vizyon katacak bu anlamlı yatırımın en kısa sürede tamamlanarak, hizmete alınması için projenin yakından takip edildiğini sözlerine ekledi.

Beş yıldızlı Otel, AVM:16 dönümlük arazi üzerine 520 milyon lira değerindeki bu proje içerisinde; AVM, 280 yataklı beş yıldızlı Otel, 150 adet dükkân, 600 araç kapasiteli kapalı otopark, sinema salonları, çocuk oyun alanları, konferans salonları, düğün salonu, yüzme havuzu, spor salonu ve mescit yer almaktadır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.