Bu haber kez okundu.

Vali Hacıbektaşoğlu, 2022 Yılının Başarılı Sporcularını Ödüllendirdi
banner229

Siirt Gençlik Spor İl Müdürlüğü bünyesinde 2022 yılında çeşitli spor branşlarında başarılı olan sporcu ve antrenörler ödüllendirildi.

Geçen yıl ulusal ve uluslararası yarışmalarda dereceye toplam 30 sporcu ve 6 antrenör için Millet Bahçesinde bir kahvaltı verildi.

Kahvaltı da konuşan Gençlik ve Spor il Müdürü Hayati Kısacık bu başarıyı sürdürmeyi amaçladıklarını söyledi. Hayati Kısacık; ” 30 sporcu ve 6 antrenörlerimiz dereceye girdiler. Plaket ve birer takım eşofman yaptırdık. 2023’te daha başarılı olacağımıza inanıyorum. Yeni salonlarımızla sayın Valimizin başkanlığında daha iyi dereceler ve daha iyi başarılar elde edeceğimize inanıyorum. Bu organizasyonu sağlayan sayın valimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. “Dedi.

Vali Osman Hacıbektaşoğlu da yaptığı konuşmada başarıyı kutladı. Vali Hacıbektaşoğlu “Sizlerle gurur duyuyoruz. Sizler Türkiye de ve dünyada her yerde bayrağımızı dalgalandırıyorsunuz ve dalgalandırmaya adaysınız. Sizleri çok seviyorum.

Sizin elde ettiğiniz başarılar bizi gururlandırdığı gibi bütün çocuklarımıza gençlerimize ve hepimize ümit oluyor. Sizleri gördükçe daha çok hayata bağlanıyoruz ve daha çok çalışıyoruz. Ve sizler bütün çocuklarımıza gençlerimize, bütün nesillere aynı zamanda örnek oluyorsunuz, olacaksınız. Bunu bilmenizi ve her zaman hissetmenizi isteriz. Her an sizler ile gurur duyuyoruz. Her zaman sizlerleyiz ve sizleri destekliyoruz. Başarılarından dolayı sizleri tebrik ediyoruz.”

Vali Hacıbektaşoğlu ve eşi Güney Hacıbektaşoğlu sporculara plaketlerini ve eşofman takımını takdim etti.

Programa Vali Yardımcısı Mehmet Sert ve şube müdürleri katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.