Bu haber kez okundu.

Vali Eşi Güney Hacıbektaşoğlu’dan Depremzede Ailelere Ziyaret
banner229

Vali Osman Hacıbektaşoğlu’nun eşi Güney Hacıbektaşoğlu, deprem bölgelerinden ilimize gelen depremzede aileleri ziyaret  etmeye devam ediyor.

Vali  eşi Güney Hacıbektaşoğlu, afetzede ailelerimize geçmiş olsun dileklerini ileterek, istek ve taleplerini dinledi.

Güney Hacıbektaşoğlu afet bölgelerinden gelen depremzedelerimizin yaralarını bir nebze de olsa sarabilmek için ilimize yerleştirildikleri evlerde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. 

Depremde yaşanan zorlu süreçleri unutturmak ve ailelerin yaşam koşullarını iyileştirmek için misafirperverliklerini gösteren, emeği ve katkısı bulunan herkese teşekkür eden Güney Hacıbektaşoğlu, tüm Siirt olarak ihtiyaçların karşılanması için üstün gayretle çalışmaya devam ettiklerini belirtti. 

Depremzede aileleri evlerinde ziyaret ederek bir süre görüşen, ihtiyaç ve taleplerini dinleyen Güney Hacıbektaşoğlu, çocuklarla da ayrı ayrı ilgilenerek çeşitli hediyeler verdi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.