Bu haber kez okundu.

Vali Eşi Güney Hacıbektaşoğlu, Ulus ve Barış Aile Destek Merkezini Ziyaret Etti
banner229

Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu’nun eşi Güney Hacıbektaşoğlu, kent merkezinde faaliyet gösteren Ulus ve Barış Aile Destek Merkezlerini ziyaret etti.

Vali eşi Güney Hacıbektaşoğlu,  Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile Ulus ve Barış Aile Destek Merkezleri’nde yürütülen, dikiş-nakış, el sanatları, ev ekonomisi, Trikotaj, kuaförlük ve okuma salonlarını ziyaret ederek, incelemelerde bulundu

. İlk olarak Ulus Aile Destek Merkezi’ni ziyaret eden Bayan Hacıbektaşoğlu,  Merkez bünyesinde yürütülen çalışmalar ve açılan kurslar hakkında Ulus Aile Destek Merkezi Müdürü Nurten Temiz‘den bilgi aldı.

Bayan Hacıbektaşoğlu, buradaki atölyelerde çalışan kursiyerlerle bir süre sohbet ederek, el emeği göz nuru ürünleri inceledi. Bayan Hacıbektaşoğlu; ’Kadınlarımızın, sosyal ve kültürel hayatta daha çok yer almaları ve ekonomik alanlarda güçlenmesine katkıda bulunmak için bu tür sosyal ve kültürel içerikli projelere büyük bir önem verdiklerini’ söyledi.

Bu merkezlere olan desteğin devam edeceğini kaydeden Bayan Hacıbektaşoğlu, kurslara katılarak, büyük bir emek ve sabır gösteren tüm kursiyer ve öğretmenleri kutladı.

Bayan Hacıbektaşoğlu daha sonra Barış Mahallesinde faaliyet gösteren ‘Barış Aile Destek Merkezini’ ziyaret ederek, burada yapılan çalışmaları inceledi. Kursiyerlerle bir süre sohbet ederek, sorun ve taleplerini dinledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.