Bu haber kez okundu.

Vali Eşi Güney Hacıbektaşoğlu, Şirvan Nallıkaya İlk-Ortaokulunu Ziyaret Etti
banner229

Vali Osman Hacıbektaşoğlu’nun eşi Güney Hacıbektaşoğlu,Şirvan Kaymakamı Recep Hasar’ın eşi Ceren Hasar, köy okulunu ziyaret etti.

Vali Osman Hacıbektaşoğlu’nun  eşi Güney Hacıbektaşoğlu, Şirvan Kaymakamı Recep Hasar’ın eşi  Ceren Hasar, İl Milli Eğitim Müdürü Deniz  Edip  ve Şirvan İlçe Milli Eğitim Müdürü Barış Kezer Şirvan ilçemize bağlı Nallıkaya Köyü İlk / Orta Okuluna ziyarette bulundular.

Güney Hacıbektaşoğlu, Ceren Hasar ve İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, Okuldaki öğrencilere okuma yazma setleri ve çeşitli hediyeler dağıttı.

Yüz yüze eğitime devam eden öğrencileri sınıflarında ziyaret ederek,öğrencilerle sıcak ve samimi diyaloglar kuran,Vali Eşi Güney Hacıbektaşoğlu, öğrencilerle ve öğretmenlerle keyifli bir sohbet gerçekleştirerek “Geleceğimizin teminatı olan siz çocuklarımız sevginin, ilginin ve her şeyin en iyisine layıksınız.

Sizler istiklalimizin teminatı yarınların meyveli ağaçları olacak fidanlarsınız. Bu ilgiye, sevgiye ve verilen bunca öneme, sizlerde derslerinize çok çalışarak ailelerinize ve ülkemize faydalı birer birey olmalısınız. Hepinize şimdiden başarılar diliyorum”dedi.

Vali Eşi Güney Hacıbektaşoğlu, ayrıca öğrencilere bol bol kitap okumalarını, hedefledikleri mesleklere ulaşabilmeleri için öğretmenlerini iyi dinlemelerini tavsiye etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Deniz  Edip ise, öğretmenler ile pandemi kuralları çerçevesinde okula devamın sağlanması ile ilgili konuşmalar yaparak, Öğretmenlerin taleplerini dinleyerek,  İlçe Jandarma Komutanı Fazlı Okur ve köy muhtarı Maşallah Bağra ile sohbet ettikten sonra ilçeden ayrıldılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.