Bu haber kez okundu.

Vali Eşi Güney Hacıbektaşoğlu, Halk Eğitim Merkezindeki Kursları Ziyaret Etti
banner229

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu’nun eşi Güney Hacıbektaşoğlu, eğitim kurumları ziyaret etmeye devam ediyor.

Dün Aile destek merkezlerini ziyaret eden Bayan Hacıbektaşoğlu bugün de Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü bünyesinde açılan kursları ziyaret etti.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Saraç Batur’dan yürütülen faaliyet ve çalışmalar hakkında bilgi alan Bayan Hacıbektaşoğlu, Merkez bünyesinde açılan kurslara katılan bayanların yaptığı el emeği göz nuru eserlerini inceledi.

Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan El Sanatları, Giyim, Piyano, Çocuk Eğitimi Etkinleri ve Okuma-Yazma kurslarını gezen Bayan Hacıbektaşoğlu, kursiyerler tarafından işlenen birbirinden güzel ürünleri inceledi, usta öğretici ve kursiyerler ile bir süre sohbet etti.

Bayan Hacıbektaşoğlu, Burada verilen kurslarla özellikle ev kadınlarımız, üretimde aktif hale gelecek, aile ekonomilerine katkı sağlayacaklardır. İnşallah bu kursların sayısı ve çeşidi artırılarak devam eder. Kursiyerlerimizi ve onları eğiten öğretmenlerimizi tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

Okuma–yazma kurslarının önemine değinen Bayan Hacıbektaşoğlu, amaçlarının ‘okuma yazma bilmeyen tek bir ferdin bile kalmamasıdır.’ dedi. Bayan Hacıbektaşoğlu, Okuma-yazma bilmeyen vatandaşları bu kurslardan yararlanmaya davet etti.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Saraç Batur’da kurslara yoğun bir ilgi olduğunu belirterek, bugün itibariyle 60 kursun açıldığını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.