Bu haber kez okundu.

Vali Eşi Güney Hacıbektaşoğlu, Halk Eğitim Merkezi’nde Açılan Kursları Ziyaret Etti
banner229

​​​​​​Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu’nun eşi Güney Hacıbektaşoğlu, eğitim kurumlarını ziyaret etmeye devam ediyor.
Dün kent merkezindeki İhsan Süreyya Sırma Anaokulu, Cumhuriyet İlkokulu ve 18 Mart İlkokulunu ziyaret eden Güney Hacıbektaşoğlu bugün de Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü bünyesinde açılan kursları ziyaret etti.
Halk Eğitim Merkezi yetkililerinden yürütülen faaliyet ve çalışmalar hakkında bilgi alan Bayan Hacıbektaşoğlu, Merkez bünyesinde açılan atölyeleri gezerek, kurslara katılan bayanların yaptığı el emeği göz nuru ürünleri inceledi.
Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan El Sanatları, Kuaför, Bilgisayar, İngilizce kursu, Oyuncak atölyesi, okul öncesi atölyesi, resim ve müzik atölyeleri ile Okuma-Yazma, kurslarını gezen Bayan Hacıbektaşoğlu, kursiyerler tarafından işlenen birbirinden güzel ürünleri inceledi, usta öğretici ve kursiyerler ile bir süre sohbet etti, isteklerini dinledi.
Devletin tüm imkânları ile kadın, çocuk, genç, yaşlı, engelli, dezavantajlı vatandaşlarımızın her zaman yanında olduklarını kaydeden Bayan Hacıbektaşoğlu; “Cumhurbaşkanımızın değerli eşleri Sayın Emine Erdoğan Hanımefendinin himayelerinde yürütülen okuma yazma kurslarında amacımız, ilimiz genelinde okuma yazma bilmeyen tek bir vatandaşlarımızın kalmamasıdır.” dedi.
Güney Hacıbektaşoğlu’nun ziyaret programına Vali Yardımcısı Abdulhamit Mutlu’nun eşi Nesrin Mutlu ve   İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Emrullah Büyük’ün eşi Günseli Büyük eşlik etti.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.