Bu haber kez okundu.

Vali Eşi Güney Hacıbektaşoğlu, Çok Amaçlı Toplum Merkezinde İncelemelerde Bulundu
banner229

Vali/Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu’nun eşi Güney Hacıbektaşoğlu, GAP Bölge Kalkınma İdaresine bağlı olarak hizmet veren ‘Çok Amaçlı Toplum Merkezi’nde incelemelerde bulunarak, yürütülen faaliyetler  hakkında ÇATOM Müdürü Pelin Ertekin’den bilgi aldı.

ÇATOM’ bünyesinde yürütülen kursları gezerek, kursiyerlerle bir süre sohbet eden Vali eşi Güney Hacıbektaşoğlu, el emeği göz nuru dikiş ve nakış işlemeciliği yapan bayan kursiyerlerin ürünlerini inceledi.

El sanatları, hazır giyim, ahşap boyama, tel kırma, ebru sanatı ve bilgisayar kurslarını inceleyen Güney Hacıbektaşoğlu, öğretmen ve kursiyerleri kutladı, başarı dileğinde bulundu.

ÇATOM bünyesinde özellikle bayan kardeşlerimize yönelik yürütülen çalışmaları önemsediklerini belirten Vali eşi Güney Hacıbektaşoğlu, Valilik olarak, kadınlarımızın toplumda sosyalleşmeleri, aile ekonomilerine katkıda bulunma amacıyla yürütülen çalışmalara her zaman destek olacaklarını belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.