Bu haber kez okundu.

Vali Eşi Güney Hacıbektaşoğlu “Bu Tür Faaliyetler Dayanışmanın Sembolüdür.”
banner229

Vali Eşi Güney Hacıbektaşoğlu, Batı Karadenizde Afet Bölgesine yardım için Siirt Türk Kızılay’ı tarafından düzenlenen kermese katıldı.

Türk Kızılay’ı Siirt Şube Başkanlığı tarafından Karadeniz Bölgesinde meydana gelen selde zarar gören vatandaşlarımızın yararına bir kermes düzenlendi.

Kızılay Kadın Kolları Komisyonu üyelerinin yaptıkları yemeklerin satışa sunulduğu kermesi ziyaret eden Vali Osman Hacıbektaşoğlu’nun eşi Güney Hacıbektaşoğlu, bu tür faaliyetlerin birlik beraberlik ve dayanışmamızı gösterdiğini söyledi.

15 Temmuz Demokrasi Meydanındaki Millet Kıraathanesinde düzenlenen kermeste Şube Başkanı Nihat Altunç ile kadın kolları komisyonu başkan yardımcısı Eslem Çeber tarafından karşılanan Güney Hacıbektaşoğlu yaptığı açıklamada Karadeniz Bölgesinde meydana gelen sel felaketinin büyük bir üzüntüye yol açtığını belirtti. Bu üzüntüyü ülkemizin her köşesinde yaşayan vatandaşlar tarafından da hissedildiğini belirtti.

Hacıbektaşoğlu “Siirt olarak bu acıya duyarsız kalmazdık. Yardım kampanyaları düzenlendi. Bu günde Türk Kızılay’ı Siirt Şubesi tarafından düzenlenen kermesteyiz. Bu tür faaliyetler birlik beraberliğimizi ve dayanışmamızı göstermek açısından önemlidir. Kermesin düzenlenmesinde emeği geçenleri kutlarım.” dedi.

Türk Kızılay’ı Siirt Şube Başkanı Nihat Altunç ta kermesi ziyaret etmesinden dolayı Vali eşi Güney Hacıbektaşoğluna teşekkür etti.

Türk Kızılay’ı Siirt şubesi kadın kolları komisyonu üyelerinin kendi evlerinde pişirdikleri yemekleri buraya getirdiklerini belirten Altunç “ Bu kermesin gayesi Batı Karadeniz'de yakın zamanda yaşanan sel felaketlerden etkilenen vatandaşlarımıza maddi katkıda bulunmaktır. Onlara biz de sizin yanınızdayız ve yanınızda olduğumuzun duyarlılığını göstermektir. Buradan gelecek bütün gelirleri oradaki vatandaşlarımıza göndereceğiz.” dedi.

Kermesin, iki gün süreceği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.