Bu haber kez okundu.

Vali Eşi Fulya Atik, Koruyucu Ailelerle Bir Araya Geldi
banner229

Siirt Valisi Ali Fuat Atik’in eşi Fulya Atik, ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ dolayısıyla Koruyucu ailelerle bir araya geldi.

Koruyucu ailelerin dünya kadınlar gününü kutlayan Fulya Atik: "Devletimizin önceliği, sağlıklı bir toplum inşa etmektir." dedi.

Vali Eşi Fulya Atik’in ev sahipliğinde İkram Tesislerinde düzenlenen programa, Aile ve Sosyal Hizmetler il Müdürlüğü uzmanları, koruyucu aileler ve çocuklar katıldı.

Çocuklarla ve ailelerle yakından ilgilenen Fulya Atik, çocuklarla sohbet ederek fotoğraf çektirdi. Programın son bölümünde çocuklara ve ailelere çeşitli hediyeler verdi.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın saygıdeğer eşleri Emine Erdoğan hanımefendinin himayelerinde yürütülen, Koruyucu Aile programının önemine değinen Fulya Atik, “Devletimizin önceliği, sağlıklı bir toplum inşa etmektir.” dedi.

Koruyucu ailelerin dünya kadınlar gününü kutlayan Fulya Atik, “Çocuklarımızı sahiplenen aileler çok önemli bir görevi yapıyorlar. Ben hepinize yürekten teşekkür ediyorum. Biz de her zaman sizin yanınızdayız. Şahsım ve eşim adına sizlere yürekten teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.