Bu haber kez okundu.

Vali Eşi Fulya Atik, Afrin'de Yaralanan Askeri Ziyaret Etti
banner229

Siirt Valisi Ali Fuat Atik’in eşi Fulya Atik, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin, Suriye'nin kuzeybatısında bulunan Afrin'deki terör gruplarına yönelik düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı'nda yaralanan 3. Komando Tugay Komutanlığında görevli Piyade Uzman Çavuş Ercan Erkeç ve eşini konutunda ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Ziyarette aileye geçmiş olsun dileklerini ileten Vali eşi Fulya Atik,  şehit ve gazi ailelerinin her zaman yanında olduklarını ifade ederek, ’Bizlere düşen görev ailelerimize her zaman destek olmaktır.’ dedi.

Piyade Uzman Çavuş Ercan Erkeç’te ziyaretinden dolayı Vali eşi Fulya Atik ve beraberindekilere teşekkür ederek, vatanımızın bölünmez bütünlüğü, ay yıldızlı şanlı bayrağımız ve kutsal değerlerimiz için mücadele etmeye devam edeceğiz.” dedi.

Vali eşi Fulya Atik’in ziyaret programına, 3. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Selçuk Yavuz’un eşi Dilek Yavuz ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Gökhan Marakçı eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.