Bu haber kez okundu.

Vali Dr.Kızılkaya, Kurtalan Millet Bahçesi ve Esnaf Ziyaret Etti
banner229

Vali/Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya, ilçe merkezindeki 11 bin m²’lik alanda yapımı devam eden Kurtalan Millet Bahçesi çalışmalarını yerinde inceleyerek Kurtalan Kaymakamı/Belediye Başkan Vekili Samet Serin’den bilgi aldı.

Vali Dr. Kızılkaya, içerisinde yeşil alan ve yürüyüş yolları ile yöresel mimariye uygun Millet Kütüphanesi ve Konferans Salonu da bulunan Kurtalan Millet Bahçesi’nin şimdiden ilçemize ve Kurtalanlı hemşehrilerimize hayırlı olmasını temenni etti.

VALİ DR. KIZILKAYA, ESNAFI ZİYARET ETTİ

Vali/Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya ve Kurtalan Kaymakamı/Belediye Başkan Vekili Samet Serin ile birlikte Yaşar Kemal Caddesi’nde faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti. Esnaflara hayırlı ve bereketli kazançlar dileyen Vali Dr. Kızılkaya, vatandaşlarla hasbihal etti.

Esnaf ziyaretine Kayabağlar Belde Belediye Başkanı Salim Seven ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolat'ta eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.