Bu haber kez okundu.

Vali Dr. Kızılkaya, Trafik Eğitim Parkında Öğrencilerle Bir Araya Geldi
banner229

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya, Siirt Belediyesi tarafından, çocukların trafik güvenliği konusunda eğitilmesi, bilinçlendirilmesi, temel bilgi ve becerilerin kazandırılması amacıyla yaptırılan ‘Trafik Eğitim Parkı’nı ziyaret etti.

Çocuk Trafik Eğitim Parkı’nda incelemelerde bulunan Vali Kızılkaya, yetkililerden eğitim parkı hakkında bilgi aldı. Eğitim parkında öğrencilerle bir araya gelen Vali Kızılkaya, kendileri ile bir süre sohbet etti.

Çocukların heyecanına ortak olan Vali Kızılkaya,Trafik kurallarına uymanın önemine dikkat çekerek,  Trafikte nasıl hareket edilmesi konusunda çocuklara önemli bilgiler aktardı.

Valiliğimizin koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü,  iş birliği ile trafik eğitim çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Vali Kızılkaya,  öğrencilerin planlı ve programı olarak Trafik Eğitim Parkı’ndan yararlandırılmaları, trafikte daha güvenli bir şekilde hareket etmelerine önemli bir katkı sağlanacaktır. ”dedi.

İl Emniyet ve İl Jandarma Trafik ekipleri tarafından çocuklara trafik eğitim ile ilgili bilgilerin aktarıldığı programda hep birlikte trafik andı okundu.

Program, Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri koordinesinde öğrenciler trafik Eğitim parkında bisikletler ve akülü araçlar ile gezdirilerek trafikte ne yapmaları gerektiği, üst geçitlerin nasıl kullanılacağı, trafik levha ve ışıklarının ne işe yaradıkları konusunda teorik ve uygulamalı bilgiler verildi.

Program, öğrencilere trafik konulu broşürlerin ve düdüklerin dağıtılması ile sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.