Bu haber kez okundu.

Vali Dr. Kemal Kızılkaya, Tillo’da Muhtarlarla Buluştu
banner229

Vali/Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya, ilçe ziyaretleri programı kapsamında Tillo ilçesine çalışma ziyareti gerçekleştirdi.

Tillo Kaymakamı Mehmet Ali Semiz ve Tillo Belediye Başkanı İdham Aydın’ı ziyaret eden Vali Dr.Kızılkaya, Tillo ilçesinde yürütülen kamu hizmetleri, yatırımlar, projeler ve yapımı devam eden çalışmalar hakkında Tillo Kaymakamı Mehmet Ali Semiz’den bilgi aldı.

Tillo/merkez ve ilçeye bağlı Mahalle ve Köy Muhtarlarıyla 'İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda bir araya gelen Vali Kızılkaya,  Mahalle ve Köy Muhtarlarına tek tek söz vererek sorun, talep,  öneri ve beklentilerini dinledi.

Vali Dr. Kemal Kızılkaya, köylerimizin taleplerini bütçe imkanları dahilinde değerlendirileceğini ifade ederek, köylerimize yapılacak yatırımların takipçisi olacağını belirtti.

TİLLO GENÇLİK MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ

Vali/Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya, Tillo ilçemizde yapımı  tamamlanan 'Gençlik Merkezi'nde incelemede bulundu.

Yetkililerden bilgi alan Vali Dr.Kızılkaya; “Gençlik Merkezi, gençlerimizin sosyal, kültürel, sanatsal ve spor faaliyetlerine destek olup, zararlı alışkanlıklardan korumayı amaçlar. Tillo'daki gençlerimiz, bu merkezdeki imkanlardan en iyi şekilde faydalanacaklar.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.