Bu haber kez okundu.

Vali Atik’ten Siirt Halkına Teşekkür
banner229

Vali Ali Fuat Atik, Siirt'te düzenlenen 'Hamsi Festivali'ne katılım sağlayarak, destek veren başta Siirt Halkına ve emeği geçen tüm kişi ve kuruluşlara teşekkür etti.

Vali Ali Fuat Atik ve proje koordinatörü Ahmet Külekçi tarafından valilikte düzenlenen bir toplantıda festival değerlendirilmesi yapıldı.

Vali Atik başkanlığındaki toplantıya Siirtli basın mensupları ve proje koordinatörü Ahmet Külekçi de katıldı.

Vali Ali Fuat Atik ilimizde görev yapan yerel ve ulusal basın mensupları aracılığıyla yaptığı açıklamada, Siirt’in tanımının bu etkinlikle çok güzel bir şekilde gerçekleştirildiğini söyledi.

Yaklaşık 20 bin kişinin katıldığı Hamsi Festivaline destek veren herkese teşekkür eden Vali Atik, Siirt’in anlatılamayacak kadar güzel ve zengin bir tarihi dokuya sahip olduğunu belirterek, bundan sonra Siirt’in tanıtımın da il dışındaki etkinlikler yerine il de yapılacak etkinliklere yer verileceğini söyledi.

Bu nedenle bundan sonrada Siirt’in tanıtımında ilde düzenlenecek etkinliklere ağırlık vereceğiz. Bu güne kadar il dışında düzenlenen etkinliklerde “hep körler sağırlar birbirlerini ağırlar” misali çalışmalar gerçekleştirilmiş. Etkinlikleri ziyaret edenlerin büyük bir bölümü hep aynı insanlar.

Yaptığımız bu hamsi festivalinde Trabzonlu kardeşlerimizle bir Gönül köprüsü kurduklarını, gelen Trabzonlu kardeşlerimizin ilimizde ki güzellikleri bire bir görerek gözlemleyerek yaşadıklarını ve onların artık gönüllü birer turizm elçimiz olduklarını söyledi.

Toplantıda festivalin değerlendirilmesinin yanı sıra önümüzdeki günlerde Trabzon’da yapılması planlanan fıstık- fındık kardeşliği festivali de ele alındı.

Anahtar Kelimeler:
SiirtTeşekkürVali Atik
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.