Bu haber kez okundu.

Vali Atik’ten, 2700 Rakımlı Herekol Dağında Mehmetçiğe Moral Ziyareti
banner229

Vali Ali Fuat Atik, 2700 rakamlı Yazlıca [Herekol] dağında kahraman Mehmetçiklere moral ziyaretinde bulundu.

Vali Atik beraberinde 3. Komando Tugay Komutan Vekili Albay Murat Güzelcan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hüseyin Hilmi Atabay ve İl Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay ile birlikte Pervari ilçesi Yazlıca (Herekol) dağında Mehmetçiklere moral ziyaretinde bulundu.

Yazlıca dağında Mehmetçiklerle bir araya gelen Vali Atik burada sürülen operasyonlar ve faaliyetler hakkında askeri yetkililerden bilgi aldı.

Vali Atik, Kahraman Mehmetçiklerin halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması için zor tabiat şartlarında gece-gündüz demeden kutsal bir görev yaptıklarını ifade ederek, bölgede yapılan başarılı operasyonlar ile bölücü terör örgütünün kış üslenmesinin imha edildiğini belitti.

PETROL SONDAJ ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Mehmetçik ziyaretinin ardından Vali Atik ve beraberindeki heyet, Türkiye Petrolleri tarafından Yazlıca (Herekol) dağı eteklerinde başlatılan Petrol sondaj çalışmalarını yerinde inceledi.

Sondaj çalışmalarının yapıldığı alanı gezerek, inceleyen Vali Atik, yetkililerden bilgi aldı.

PERVARİ ÇINARALTINDA VATANDAŞLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ

Vali Atik daha sonra Pervari ilçesine geçerek, vatandaşlarla bir araya geldi. Kamu kurumlarını denetleyerek, incelemelerde bulundu.

Pervari ilçe merkezinde vatandaş ve esnafları ziyaret eden Vali Atik, çınar altında vatandaşlara hitap etti.

Bbirlik, beraberlik ve kardeşlik mesajları veren Vali Atik, Pervari’nin en büyük sorununun Siirt-Pervari karayolu olduğunu belirterek,  bu sorunun çözümü için yoğun bir çaba harcadıklarını söyledi.

Vatandaşların sorun, talep ve önerilerini dinleyen Vali Atik, daha sonra sırasıyla Pervari Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı, İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Pervari Devlet Hastanesini ziyaret ederek, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali Atik, ilçede eğitim kurumlarını da ziyaret ederek,  öğrencilerle sohbet etti. Öğrencilere giyim yardımında bulunarak, çeşitli hediyeler dağıttı.

Vali Atik ve beraberindeki heyete, ilçe incelemeleri sırasında, Pervari Kaymakamı Musa Aydemir ve Belediye Başkanı Tayyar Özcan ve diğer kurum amirleri eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.