Bu haber kez okundu.

Vali Atik,Esnaf ve Vatandaş Ziyaretlerine Devam Ediyor
banner229

Siirt Valisi Ali Fuat Atik, İl Emniyet Müdürü Mustafa Tokyay ile birlikte Cumhuriyet ve Güres Caddelerinde esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek, sorunlarını dinledi.

Kent merkezindeki esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Vali Atik, esnafa hayırlı iş ve bol kazanç temennisinde bulunarak, kendileri ile sohbet etti.

Ziyaret ettiği esnaflarla görüşen Vali Atik, Siirt iline has ürünleri inceleyerek, bilgi aldı.

Vali Atik, Siirt’ e yapılacak hizmet ve yatırımlar konusunda, ilde yaşayan her vatandaşın fikir ve görüşlerin kendisi için değerli ve önemli olduğunu belitti.

Siirt’in ilinin bölgede huzur ve güven veren örnek bir il olduğunu kaydeden Vali Atik, halk ziyaretlerine fırsat buldukça devam edeceğini belitti.

Esnaflar ise, ziyaretten duydukları memnuniyeti belirterek, Valimizin halk arasında halkla beraber olması, halkın fikir ve görüşlerini, dertlerini dinlemesi bizleri fazlasıyla memnun etti. Bu tür ziyaretlerin devam etmesi gerektiğini söylediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.