Bu haber kez okundu.

Vali Atik,Akıl ve Zekâ Oyunları Turnuvasında Dereceye Giren Öğrencileri Ödüllendirdi
banner229

Siirt'te "Akıl ve Zekâ Oyunları Turnuvasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen etkinliğe, Vali Ali Fuat Atik, eşi Fulya Atik Hanımefendi, İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, öğretmenler, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.

Akıl ve zekâ oyunlarının öğrencilere kişisel gelişim kazandırdığını belirten Vali Atik, çocukların sosyalleşmesine ve özgüven sağlamalarına neden olduğunu söyledi.

Slayt gösterisinin ardından il turnuvasında dereceye giren öğrencilere ödül verildi.

Vali Atik eşi Fulya Atik Hanımefendi ile birlikte etkinlik sonunda salonlarda sudoku, çapraz bulmaca, tangram ve satranç oynayan öğrencileri izledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kerem 4 yıl önce

vay arkadaş bu eskimiş öğretmen emekli olmak için daha neyi bekliyor kökçebağda ilkokul müdürlüğünden terfi etmiş yav gidip azcık dinlensin gençlerin önünü açsın yanlış bir görevlendirme siyasetin cilvesi