Bu haber kez okundu.

Vali Atik ve Eşi Fulya Atik, Şehit Ailesini Ziyaret Etti
banner229

Siirt Valisi Ali Fuat Atik, eşi Fulya Atik ile birlikte şehit ailelerini ziyaret etti.

Vali Ali Fuat Atik, 1993 yılında Şirvan ilçesine bağlı Daltepe köyünde bölücü terör örgütü PKK tarafından yapılan hain saldırıda şehit edilen Ahmet ve Tahsin Kayğaş’ın ailesini konutunda ziyaret etti.

Şehit babası Veli Kayğaş ve aile bireyleriyle bir süre sohbet eden Vali Atik, sorun ve taleplerini dinledi. Vali Atik, bölgede yaşanan terörün en fazla bölge insanına zarar verdiğini belirterek, 1993 yılında terör örgütü PKK tarafından yapılan katliamı lanetledi.

ŞİRVAN-DALTEPE KÖYÜ KATLİAMI TARİHE KARA BİR LEKE OLARAK GEÇMİŞTİR

Kanlı terör örgütünün yaptığı bu katliamın tarihe kara bir leke olarak geçtiğini ifade eden Vali Atik, “Aziz şehitlerimizin geride bıraktıkları aileler, bizim için kutsal birer emanettirler. Bu emanetlere sahip çıkmak bizim asli görevimizdir.

Her zaman Şehit ailelerimizin yanındayız. ”dedi. Vali Atik, beraberinde getirdiği çeşitli hediyeleri şehit ailesinin efradına dağıtarak, kendileri ile bir süre sohbet etti. Vali Atik’in ziyaret programına, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Nihat Özen, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Gökhan Marakçı eşlik etti.

Olay : Şirvan ilçesine bağlı Daltepe ve Kalkancık köylerinde 1993 yılında bölücü terör örgütü PKK mensuplarınca çoğu çocuk ve kadın olmak üzere 33 vatandaşımız şehit edilmişti.

VALİ ATİK GÖRME ENGELLİ İDRİS ARCA’YI KONUTUNDA ZİYARET ETTİ

Vali Atik, eşi Fulya Atik ve diğer görevlilerle birlikte görme engelli İdris Arca’yı Yeni Mahalledeki konutunda ziyaret etti. Görme engelli İdris Arca ile bir süre sohbet eden Vali Atik, sorun ve taleplerini dinledi.

Arca’nın taleplerini yetkililere not aldıran Vali Atik, engelli vatandaşlarımızın sorun ve taleplerini yerinde görmek, çözüme kavuşturmak amacıyla bu tür ziyaretlerin önemli ve değerli olduğunu belirtti.

Vali Atik, fırsat buldukça aile ziyaretlerine bundan sonra da devam edileceğini sözlerine ekledi.

VALİ ATİK VE EŞİ FULYA ATİK, TANDIRDA EKMEK PİŞİREN BAYANLARA KONUK OLDU

Şehit Aile ziyaretini tamamlayan Vali Atik ve eşi Fulya Atik, Alan Mahallesinde tandır başında ekmek pişiren bayanlara konuk oldu.

Mahalleli bayanlarla bir süre sohbet eden Vali Atik, tandır ekmeğinin yapılışı konusunda bayanlardan bilgi aldı.

Mahalli bayanlar, Vali Atik ve eşine tandır ekmeği ikram etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.