Bu haber kez okundu.

Vali Atik, Tınaztepe ve Ülkü Mahallerinde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi
banner229

Siirt Valisi Ali Fuat Atik, ilimiz merkeze bağlı Tınaztepe ve Ülkü Mahallelerinde vatandaşlarla ve esnaflarla bir araya geldi.

Vali Atik, halk ziyaretleri kapsamında Tınaztepe ve Ülkü Mahallelerinde vatandaşları ziyaret etti. Esnaflarla görüşerek, sorun ve taleplerini dinledi.

Mahalle sakinleriyle sohbet eden Vali Atik, vatandaşların talep ve sıkıntıları dinledi.

Daha sonra Sakıp Beygo Caddesi'nde bir çay ocağı önünde vatandaşlarla çay içerek, sohbet eden Vali Atik, Afrin’e giden Mehmetçik için dua istedi.

Vatandaşların talep ve isteklerini yetkililere not aldıran Vali Atik, sorunların çözümü için ilgili birimlere talimat verdi.

Vali Atik esnafla sohbet ettiği esnada hemen önündeki caddede bir minibüs bisikletli bir çocuğa çarptı. Kazada, Yusuf Erdoğan adlı çocuk yara almadan kurtulurken, bisiklet kullanılamaz hale geldi. Vali Atik, o esnada bisikletli çocuğu yanına çağırarak, geçmiş olsun dileğinde bulundu. Kendisine yeni bir bisiklet sözü verdi.

Vali Atik, daha sonra bisiklet kazasında bisikleti kullanılamaz hale gelen Yusuf Erdoğan’ı makamında kabul ederek, yeni bir bisiklet hediye etti.

Yusuf Erdoğan adlı çocukla bir süre sohbet eden Vali Atik, eğitim durumu hakkında bilgi aldı.

Vali Atik’in ziyaret programına, İl Emniyet Müdür Vekili Saruhan Kızılay eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.