Bu haber kez okundu.

Vali Atik, Spor Kompleksinde İncelemelerde Bulundu
banner229

Siirt Valisi Ali Fuat Atik, kente 10 kilometre uzaklıktaki Emine Erdoğan Ormanı karşısında yapımı devam eden Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübüne ait spor kompleksinde incelemelerde bulundu.

Beraberindeki Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulüp Başkanı Hifzullah Canpolat ile birlikte çalışmaları inceleyen Vali Atik, kompleksi gezdi, çalışmaları hakkında bilgi aldı. İçinde Yüzme havuzu, hamam, duşluk, sauna, idman ve spor alanlarının yer alacağı kompleksi denetleyen Vali Atik, gözüne çarpan mental çarpıklıklar konusunda mütaahide uyarılarda bulundu.

Spor kompleksi hakkında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Atik, Siirt İl Özel İdaresi Spor’un bu yıl ligde iddialı olduğunu ve hedeflerinin 3.lig ve üst ligler olduğunu söyledi.

Siirt İl Özel İdaresi Spor takımının bu yıl iyi olduğunu söyleyen Vali Atik, “Siirt Spor olarak hedefimiz yüksek. Biz o hedefler için bir alt yapı hazırlıyoruz. Bu sene takımımız iyiye gidiyor. Kamuoyunun beklentileri bu konuda yüksek. Takım yavaş yavaş rayına oturdu. Biz üst ligler için hazırlık yapıyoruz. Bir tohum attık, inşallah o tohumlar yeşerecek. Tabi bu sadece sporcuların kamp alanı veya spor alanı olarak düşünmeyelim.

Biz Siirt Spor adına bir futbol okulu açmayı düşünüyoruz. Siirt sporun alt yapısını güçlendirmek için, alt yapıdan beslenmesi için gençlerimiz, çocuklarımızı yetiştirilmesi için böyle bir düşüncemiz var. Hep beraber takıma sahip çıkacağız. Gençlerimize sahip çıkacağız.”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
alaattin yeşilfidan 6 yıl önce

sayın valim inşaatı bırak ihtiyacsahibi aylelerin haline bak sayın içişleri bakanın emriyle ihtiyacı olan aylenın halen sizden yardım elinin uzatılmasını bekliyor ama dilencilikle değil çalışmakla yardım amalı sizden haber bekliyor Allah yar ve yardımcınız olsun