Bu haber kez okundu.

Vali Atik, Şehit Annesi Vesia Kaygaş’ı Veda Ziyaretinde Bulundu
banner229

Denizli Valiliğine atanan Vali/Belediye Başkan V. Ali Fuat Atik veda ziyaretleri kapsamında,1993 yılında Şirvan Daltepe köyünde iki oğlu şehit olan Vesia Kaygaş’ı evinde ziyaret etti.

Vali/Belediye Başkan V. Ali Fuat Atik, Siirt Valiliğine atanan Osman Hacıbektaşoğlu’nu  görüntülü arayarak iki şehit annesi Vesia Vesia Kaygaş annemi size emanet ediyorum dedi.

Yeni Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu da Vali Atik’e şehit annesi bundan sonra benim emanetim diyerek, Devletimiz her zaman onların yanlarında olacaktır. Devletimiz ve milletimiz şehitlerimizin emanetlerine bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sahip çıkmaya devam edecektir" dedi.

1993 yılında Şirvan Daltepe köyünde iki oğlu şehit olan Vesia Kaygaş’ta Vali Ali Fuat Atik’i büyük oğlu gibi gördüğünü, Denizli’ye değil de sanki onu askere gönderiyormuşum gibi bir duygu yaşadığını belirterek,Vali Atik için bir oğlum gidiyor yerine bir oğlum daha olan Osman Hacıbektaşoğlu geliyor ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.