Bu haber kez okundu.

Vali Atik, Muhtarların Sorun, Talep ve Önerilerini Dinledi
banner229

Siirt Valisi Ali Fuat Atik, Sivil toplum örgütleri ile buluşmalarının ardından bugünde il merkezine bağlı Mahalle ve Köy Muhtarları ile bir araya geldi.

Siirt Valiliği ev sahipliğinde özel bir Otelde düzenlenen programa, Vali Atik’in yanı sıra, İl jandarma Komutanı Tuğgeneral Hüseyin Hilmi Atabay, İl Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay,İl Özel İdare Genel Sekreteri Hifzullah Canpolat, İl Genel Meclis Başkanı Cangir Bayram, yatırımcı kurumların il müdürleri ile Mahalle ve Köy Muhtarları katıldı.

Toplantıda Mahalle ve Köylerin sorunlarını masaya yatıran Vali Atik, Muhtarlara tek tek söz vererek, sorun, talep ve önerini dinledi.

Muhtarların taleplerini yetkililere not aldıran Vali Atik, bütçe imkânları dâhilinde tüm taleplerin önceliklerine göre değerlendirileceğini söyledi. Muhtarlara hitap eden Vali Atik, birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajları verdi.

Her türlü terörist faaliyete karşı mücadelenin kararlılıkla devam ettiğini belirten Vali Atik, ilimizde huzuru bozmaya çalışan, aramıza nifak tohumları ekmeye çalışanlara asla fırsat verilmeyeceğini belirtti.

Kentte sağlanan huzur ve güvenliğin daha da güçlendirilmesinde muhtarlara önemli görevler düştüğüne dikkat çeken Vali Atik, Vatandaşlarımızın sorun ve taleplerin çözümünde, Muhtarların ve kamu kurumlarının işbirliği içinde hareket etmesinin önemli olduğunu vurguladı.

Valilik ve tüm kuruluşlarımızın kapısı her zaman tüm muhtarlarımıza sonuna kadar açık olduğunu kaydeden Vali Atik, Yeter ki yaşadığımız yerleri, daha yaşanılabilir hale getirmek için hep birlikte emek harcayalım.” diyerek sözlerini tamamladı.

Toplantı, Muhtarların talep ve önerilerinin dinlenmesi ile sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.