Bu haber kez okundu.

Vali Atik, Mehmetçiklerle Bayramlaştı
banner229

Siirt Valisi Ali Fuat Atik, 3. Komando Tugay Komutanlığında vatani görevine yapan kahraman Mehmetçikler ile kahraman özel hareket polislerini ziyaret ederek bayramlaştı.

Bayramlaşmaya Siirt Ak Parti Milletvekilli Osman Ören İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Hüseyin Hilmi Atabay, İl Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay eşlik etti.

3. Komando Tugay Komutan Yardımcısı Albay Mehmet Fevzi Kenansarı tarafından karşılanan Vali Atik, Mehmetçiklerle tek tek bayramlaştı.

Bayram namazını Mehmetçiklerle birlikte eda eden Vali Atik, ‘Ülkenin güvenliği, devletin bölünmez bütünlüğü ve milletin birliğini koruma noktasında güvenlik birimlerinin gece-gündüz demeden fedakârca kutlu bir görev yaptıklarını’ ifade etti.

Vatanın bölünmez bütünlüğü için şehit düşen Mehmetçiklere Allah'tan rahmet, gazilere şifa dileyen Vali Atik, "Devletimiz ülkeyi terör belasından kurtarmak için azim ve kararlılıkla aralıksız mücadele veriyor. Bu anlamda güvenlik güçlerimiz canla başla görev alıyor. Önemli başarılar elde eden tüm güvenlik kuvvetlerimizi tebrik ediyorum. Kurban bayramlarını kutluyorum." dedi.

Siirt Ak Parti Milletvekilli Osman Ören ise yaptığı konuşmada, “Bu mübarek günde, kahraman Mehmetçiklerimizi ziyaret ederek, bayramlarını tebrik ettik. Her karışı aziz şehitlerimizin kanlarıyla sulanan bu aziz vatan topraklarında Milletimiz ebediyete kadar hür yaşayacaktır. Bu uğurda şehit olan kahramanlarımızı rahmetle, şükranla anıyorum.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından kurban kesim törenine katılan Vali Atik ve beraberindeki heyet daha sonra Tabur Komutanlığında askerlerle birlikte kahvaltı yaptı. Kahraman Mehmetçiklerle bir süre sohbet ederek, bayramlarını kutladı.

Vali Atik ve beraberindeki heyet daha sonra İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Özel Harekât Şube Müdürlüğünde kahraman Polisleri ziyaret ederek, bayramlaştı. Kurban kesim törenine katıldı.

İl Merkezinde sabahın erken saatlerinde başlayan bayram programı, Eruh ilçesi askeri üs bölgelerindeki Mehmetçik ziyareti ile devam etti.

Vali Atik ve beraberindeki heyet Eruh Bayırözü askeri üs bölgesine geçerek, Mehmetçiklerin bayramını kutladı.

Eruh özel hareket şube müdürlüğünü de ziyaret ederek, polislerle bayramlaşan Vali Atik ve beraberindeki heyet, daha sonra Siirt’te döndü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.