Bu haber kez okundu.

Vali Atik, Mahalle ve Köy Muhtarlarıyla Bir Araya Geldi
banner229

Siirt Valisi Ali Fuat Atik, İl Merkezine bağlı Mahalle ve Köy Muhtarları ile bir araya geldi.

Siirt Valiliği ev sahipliğinde Polis evinde düzenlenen programa, Vali Atik’in yanı sıra, İl jandarma Komutanı Tuğgeneral Hüseyin Hilmi Atabay, İl Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay, İl Özel İdare Genel Sekreteri Hifzullah Canpolat, İdare ve Denetim Müdürü Feridun Ertaş ile Mahalle ve Köy Muhtarları katıldı.

Mahalle ve Köy Muhtarlarına hitap eden Vali Atik, ‘Muhtarlarım, devlet ve vatandaş arasında en çok önemli köprü vazifesi gördüğünü’ söyledi.

Vatandaşlarımızın sorun ve taleplerin çözümünde, Muhtarların ve kamu kurumlarının işbirliği içinde hareket etmesinin önemine değinen Vali Atik, ‘Tüm muhtarlarımıza, valilik ve tüm kuruluşlarımızın kapısı her zaman sonuna kadar açıktır.’ dedi.

Hedeflerinin, Siirt’i ilçeleriyle, beldeleriyle ve köyleri ile daha yaşanılabilir hale getirmek olduğunu kaydeden Vali Atik, ilimiz genelinde sağlan huzur iklimini ve kardeşliğimizi tehdit eden her türlü terörist faaliyet karşı mücadeleye azim ve kararlılıkla devam edildiğini sözlerine ekledi.

Toplantıda muhtarlara tek tek söz vererek, sorun, talep ve önerilerini dinleyen Vali Atik, muhtarların taleplerini yetkililere not aldırarak, bütçe imkânları dâhilinde değerlendirileceğini sözlerine ekledi.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.