Bu haber kez okundu.

Vali Atik, İftarda Emniyet Teşkilatıyla Buluştu
banner229

Vali Ali Fuat Atik, Emniyet Teşkilatı mensuplarıyla iftarda bir araya geldi.

Siirt Valisi Ali Fuat Atik, eşi Fulya Atik ile birlikte İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar yemeğine katılarak, iftarını emniyet mensuplarıyla yaptı.

Polis Evi’nde düzenlenen iftar programına; Vali Ali Fuat Atik, eşi Fulya Atik,  İl Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay, Emniyet Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve çok sayıda emniyet personeli katıldı.

Emniyet Teşkilatı ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Atik, emniyet teşkilatının özverili çalışmalarından dolayı kutladı.

Emniyet çalışanlarının Ramazan Ayını tebrik eden Vali Atik, Siirt’te huzur iklimi ve güvenin tesisinde emniyet güçlerimizin hassasiyetle çalışarak, halkla kucaklaştığını ifade etti.

Vali Atik, tüm güvenlik güçlerimiz, şehrimizde terörün yaşam alanı bulmaması için büyük bir titizlikle çalıştıklarını sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.