Bu haber kez okundu.

Vali Atik, Helvacılar Çarşısı Esnafını Ziyaret Etti
banner229

Siirt Valisi Ali Fuat ATİK, Cumhuriyet Caddesi ve Helvacılar çarşı esnaflarını ziyaret etti. Siirt’te özgü yöresel ürünleri inceledi.

Helvacılar çarşısında Siirt’te özgü yöresel ürünleri inceleyen Vali Atik, esnaflardan bilgi aldı.

Vali Ali Fuat Atik, eşi Fulya Atik ile birlikte Cumhuriyet Caddesi ve Helvacılar çarşı esnaflarını ziyaret ederek, kendileri ile bir süre sohbet etti, sorun ve taleplerini dinledi.

Bir grup vatandaşın davetini kırmayarak, kendileri ile sohbet eden Vali Atik, küçük bir kahvehanede vatandaşlarla “Dama Oyunu” oynadı.

Esnafa bol kazanç dileyen Vali Atik’e teşekkür eden esnaflar, bu tür ziyaretlerin önemine değinerek, memnuniyetlerini aktardırlar.

Ziyaret sonunda açıklamalarda bulunan Vali Atik, “Siirt’te devlet-vatandaş kucaklaşmasında çok iyi mesafeler alındığına inanıyorum. Devlet olarak her zaman halkımızın yanındayız. Yanlarında olmaya devam edeceğiz. Amacımız, huzur ve güven içinde vatandaşlarımızın yaşam kalitesini arttırmaktır.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.