Bu haber kez okundu.

Vali Atik, Güvenlik Korucularının Sorun, Talep Ve Önerilerini Dinledi
banner229

İl, ilçe ve Köy genelinde görev yapan güvenlik korucularının katıldığı ‘Birlik, Beraberlik ve Dayanışma Toplantısı’, Vali Ali Fuat Atik’in başkanlığında gerçekleştirildi. Siirt Valiliği Konferans Salonunda düzenlenen toplantıda; güvenlik korucularının yaptıkları çalışmalar, özlük hakları ve yaşadıkları sorunlar ile bunların çözüm yolları ele alındı.

Toplantıya; Vali Ali Fuat Atik, Siirt Gazi ve Şehit Aileleri Dernekleri Federasyonu Başkanı Kazım Ensarioğlu, Mahalli İdareler Müdürü Feridun Ertaş, bazı kurum amirleri ve güvenlik korucuları katıldı.

Vali Atik, Güvenlik korucularına hitaben yaptığı konuşmada, kahraman güvenlik korucularının büyük fedakârlıklar içerisinde görev yaptıklarını belirterek, sorunların çözümünde ellerinden gelen desteği her zaman sunacaklarını ifade etti.

Güvenlik Korucularımızın özlük haklarında iyileştirmeler yapıldığına dikkat çeken Vali Atik, güvenlik koruculuğu sistemi ile ilgili hayata geçirilen yasal düzenlemeler, korucularımızın daha iyi şartlarda görev yapmalarına imkan sağlayacaktır.” dedi.

Konuşmasında birlik, beraberlik mesajları veren Vali Atik, il genelinde kararlılıkla sürdürülen terörle mücadelede polis, asker ve güvenlik korucularının iyi bir uyum ve koordinasyon içinde görev yaptıklarını belirtti.

Vali Atik, güvenlik korucularımızın sorun ve talep ve önerilerinin çözüme kavuşturulabilmesi için birlik ve beraberlik içerisinde hareket edilmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

Toplantıda, güvenlik korucularına tek tek söz veren Vali Atik, kendisine iletilen sorun, talep ve önerileri not alarak, ilgili yetkililere gereğinin yapılması yönünde talimat verdi. Toplantı, yapılan konuşmaların ardından sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.