Bu haber kez okundu.

Vali Atik, Eski Devlet Hastanesi İdari Mali İşler Müdürü Şeref Alper Işık’ı “Üstün Başarı Belgesi” İle Ödüllendirdi
banner229

Vali Ali Fuat Atik, yapmış olduğu üstün gayret ve özverili çalışmalarından dolayı eski Devlet Hastanesi İdari Mali İşler Müdürü Şeref Alper Işık’a “Üstün Başarı Belgesi” verdi.

Şeref Alper Işık“Üç defa Başarı Belgesi alanlara Üstün Başarı Belgesi verilir” hükmü gereğince ‘Üstün Başarı Belgesi ile taltif edildiği öğrenildi.

Daha önce üç kez başarı belgesi alarak ve geçtiğimiz Cuma günü Siirt Devlet Hastanesi İdari Mali İşler Müdürlüğünden istifa ederek ayrılan Şeref Alper Işık, Vali Ali Fuat Atik tarafından “Üstün Başarı Belgesi” ile ödüllendirildi.

Siirt Devlet Hastanesi eski İdari Mali İşler Müdürü Şeref Alper Işık,göreve başladığı günden bu güne kadar ekibiyle birlikte başarılı bir şekilde hizmet vermesinin karşılığını Vali Ali Fuat Atik’in kendisine vermiş olduğu “Üstün Başarı Belgesi” ile almış oldu.

Vali Ali Fuat Atik tarafından verilen “Üstün Başarı Belgesi” nde; “Yasalar ve yetkili makamlar tarafından verilen görevlerin yerine getirilmesinde, olağanüstü gayret ve çalışmalarınız ile emsallerinize göre başarılı görev yapmanız neticesinde 3 defa başarı belgesi ile ödüllendirildiğinizden dolayı,657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 122. Maddesinin 2.fıkrası gereğince “ÜSTÜN BAŞARI BELGESİ” ile ödüllendirildiniz. Başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim.

Vali Ali Fuat Atik

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Salim kara 4 yıl önce

İstifa etmedi sözleşmesi sonlandırıldı

Avatar
Recep 4 yıl önce

tebrik ederim acaba Bu arkadaş Siirtlimidir ? değilse nerelidir sayın editör