Bu haber kez okundu.

Vali Atik, Engelli Bekir Özdeniz'in Sosyal Medyadan Gelen Davetini Kırmadı
banner229

Resmi Gazetede yayınlanan Cumhurbaşkanlığı kararı ile Denizli Valiliğine atanan Vali/Belediye Başkan V. Ali Fuat Atik veda ziyaretleri kapsamında, Engelli Bekir Özdeniz’e ev ziyaretinde bulundu.

Sosyal medyadan Vali Ali Fuat Atik’e beni görmeden gitme diyen Engelli Bekir Özdeniz’in çağrısına sessiz kalmayan Vali/Belediye Başkan V. Ali Fuat Atik Bekir Özdeniz’i evinde ziyaret ederek, kendisine tablet hediye etti.

Duygusal anların yaşandığı ev ziyaretinde Siirt İmam Hatip lisesi 12. Sınıf öğrencisi engelli Bekir Özdeniz, Vali Ali Fuat Atik’i evinde ağılamanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, yeni görev yeri olan Denizli ilinde başarılar diledi.

Vali/Belediye Başkan V. Ali Fuat Atik, Bekir Özdeniz, kardeşimizin sosyal medya üzerinden yaptığı bu davetini kırmayarak bir veda ziyareti gerçekleştirdik.

Gönül kapımız da makam kapımız da tüm samimiyetimizle herkese açık. Kim bize ulaşıyor, kim bir derdini bir sıkıntısını bizle paylaşıyorsa, devlet olarak derdine derman olabileceğimiz bir şey varsa, sevinci de üzüntüyü de paylaşmak üzere ordayız.

Bu vesileyle bizi bu son günlerimde evlerine davet eden Bekir Özdeniz ve ailesine göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı teşekkür ediyor,Denizli ilinde her zaman kapısının kendilerine açık olduğunu söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.