Bu haber kez okundu.

Vali Atik, Cumhuriyet Caddesinde Esnaf  ve Vatandaşları Ziyaret Etti
banner229

Siirt Valisi Ali Fuat Atik, Cumhuriyet caddesindeki esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

 Vali Atik, İl Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay ile birlikte Cumhuriyet caddesindeki esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek, sorun ve taleplerini dinledi.

Bir kahvehanede vatandaşlara sohbet ederek, çay içen Vali Atik, kahvehanede tespih satan vatandaşlarla da sohbet ederek, tespihleri inceledi.

Esnaflara bol kazanç dileyen Vali Atik, ülkemizde son günlerde yaşanan deprem ve çığ felaketinin tüm vatandaşları derinden üzdüğünü belirtti.

Ülke genelinde büyük bir dayanışma örneğinin yaşandığına dikkat çeken Vali Atik, “Suriye’de şehit olan kahraman askerimize, Elazığ ve Malatya’daki deprem ile Van-Bahçesaray ilçesindeki çığ felaketinde yaşamını yitiren tüm vatandaşlarımıza, askerlerimize, güvenlik korucularımıza, Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. “ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.