Bu haber kez okundu.

Vali Atik, Başkanlığında Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı
banner229

Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı’ Vali Ali Fuat Atik başkanlığında yapıldı.

Uyuşturucu ve her türlü bağımlılıkla etkin mücadele edilmesi konusunda yürütülecek çalışmaların ele alındığı ‘Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı’, Vali Ali Fuat Atik başkanlığında; Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, Vali Yardımcısı Yunus Koç ve diğer kurul üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Valilik toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda, İl Sağlık Müdürü Dr. Erol Ömür Emre, uyuşturucu ile mücadele il faaliyet raporunu sunarak, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

İl genelinde uyuşturucu ile mücadele çalışmalarının ayrıntılı olarak ele alındığı toplantıda kurul üyelerine hitap eden Vali Atik, 2018 yılı İçişleri Bakanlığı tarafından “Uyuşturucu ile Mücadele” yılı ilan edildiğini hatırlatarak, ‘uyuşturucu ile mücadelede, ilgili kamu kuruluşları STK’ların ve üniversitenin eşgüdüm içerisinde, işbirliği halinde olması gerektiğine’ dikkat çekti.

Uyuşturucu ile mücadeleye tüm birimlerimizle kararlılıkla devam edildiğini kaydeden Vali Atik, güvenlik güçlerimizin titiz ve başarı çalışmaları sonucu gerçekleştirilen başarılı operasyonlarla, uyuşturucu tacirlerine büyük darbeler vurulduğunu sözlerine ekledi.

Toplantıda, Bağımlılıkla mücadelede yapılacak koruyucu ve önleyici faaliyetler, farkındalık eğitimleri, sosyal, kültürel ve sportif çalışmalar ile tedavi hizmetleri konularında karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu.

Toplantı, kurul üyelerinin görüş ve önerilerinin alınması ile sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.